Θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του εξωτερικού σας χώρου?

Η ξύλινη σειρά (wood line) της Savadeck αποπνέει τη ζεστασιά και τη μαζική εμφάνιση του καταστρώματος πλοίου.

Δυνατότητα κατασκευής σε διαφορετικούς τύπους υποστρωμάτων

Το υποστηρικτικό υλικό της ξύλινης σειράς (wood line) της Savadeck επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση σε σκυρόδεμα, χαλίκι, ανάχωμα, καθώς και στο έδαφος.

Εφαρμόζονται σε ανώμαλο έδαφος

Οι επενδύσεις πατωμάτων της ξύλινης σειράς (wood line) της Savadeck προορίζονται για την επένδυση σκαλοπατιών και για την κατασκευή εξέδρων και καταρρακτών.

Εμπλουτίστε τη βεράντα

Τα ξύλινα δάπεδα απλά τοποθετούνται πάνω από πλακάκια, τυπωμένο σκυρόδεμα, behaton πλάκες κτλ. Μπορούν να εγκατασταθούν πάνω σε στεγάνωση.

Ξύλινα δάπεδα για πισίνες

Το αντιολισθητικό σχέδιο επιτρέπει την ομαλή και ασφαλή χρήση όταν υπάρχει νερό στην επιφάνεια του προφίλ. Τα προφίλ της ξύλινης σειράς της SavaDeck είναι κατασκευασμένα από ογκώδες ξύλο, είναι φυσικό μονωτικό, ώστε να μπορείτε να περπατάτε με γυμνά πόδια ακόμη και κατά τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Κήπος για επιχειρήσεις εστίασης

Η ξύλινη σειρά (wood line) της Savadeck αποτελεί πρακτική λύση για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων εστίασης. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε χαλύβδινη βάση, είτε είναι σταθερή είτε προκατασκευασμένη.

Ξύλινα δάπεδα για σκάφη και μαρίνες

Χάρη στην πολύ πυκνή δομή των ξύλινων δαχτυλιδιών καθώς και του υψηλού ποσοστού της ρητίνης, μαζί με τη ζεστή και μαζική εμφάνιση, η Σιβηρική Λάριξ είναι μια εξαιρετικά μακροχρόνια λύση. Με τακτική συντήρηση, μπορεί να διαρκέσει δεκαετίες, έτσι δεν είναι τυχαίο ότι πήρε το επίθετο “Αιώνιο Δέντρο”.

Σιβηρική Λάριξ

Είναι ένα είδος ξύλου που έρχεται από την Σιβηρία. Πρόκειται για φυλλοβόλο κωνοφόρο του οποίου οι βελόνες πέφτουν το χειμώνα ως αποτέλεσμα εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που φθάνουν και κάτω από -80C. Λόγω του εξαιρετικά σκληρού κλίματος, έχει αργό ρυθμό ανάπτυξης και για να φτάσει η ωριμότητα του δέντρου της Λάρικος  χρειάζεται να περάσουν περίπου 400 χρόνια. Χαρακτηρίζεται από ανοιχτό χρώμα, ειδική πυκνότητα των 650 kg / m3, συμπαγή δομή, συμπαγή ξύλινα δαχτυλίδια, υψηλό ποσοστό ρητίνης και σημαντικά μικρότερο ιστό κυτταρίνης σε σύγκριση με άλλα είδη κωνοφόρων. Συνδυασμός φυσικών χαρακτηριστικών και γεωγραφικής προέλευσης κάνουν την Σιβηρική Λάρικα ένα από τα πιο περιζήτητα και πιο ανθεκτικά είδη ξυλείας προοριζόμενα για εξωτερική χρήση.

Αιώνιο Δέντρο

Πολλά έχουν ειπωθεί για την αντοχή και τη μακροζωία της Σιβηρική Λάρικος. Πιθανότατα ένα από τα πιο διάσημα ιστορικά γεγονότα βάσει των οποίων το κωνοφόρο ονομάστηκε “αιώνιο δέντρο” συνδέεται με την κατασκευή μεσαιωνικής πόλης στο δέλτα του ποταμού Μπρέντα στη Λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Επί δεκαετίες, μετέφεραν τόνους κορμών Λάρικας από την Σιβηρία τοποθετώντας τους βαθιά στη λάσπη μέχρι να σχηματιστεί το θεμέλιο πάνω στο οποίο βρίσκεται η Βενετία σήμερα.

Σανίδα βεράντας της SavaDECK

Με τα ογκώδη προφίλ της SavaDeck, σχεδιάσαμε μοντέλο που προορίζεται για το κρυφό σύστημα στερέωσης. Η ξύλινη πλατφόρμα παίρνει μια κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση χωρίς ορατά στοιχεία σύνδεσης.

Τόνωση και προστασία

Η ξύλινη σειρά (wood line) της Savadeck για τόνωση και προστασία συνιστά υβριδικά έλαια και επικαλύψεις λεκέδων. Η ευρεία παλέτα  χρωμάτων θα τονίσει τη μοναδική δομή αυτού του κωνοφόρου.

Ξύλινα πατώματα

Δείτε την πλήρη προσφορά των ξύλινων πατωμάτων.