Κτίζετε μια βίλα, ένα ξενοδοχείο ή απλά ανακαινίζετε το σπίτι σας;

Οι προσόψεις της SavaDeck μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους κτιρίων, από τις παραλίες, τα βουνά έως τις αστικές περιοχές.

Ανθεκτικό στις εξωτερικές επιδράσεις

Οι επενδύσεις προσόψεων της SavaDeck είναι κατασκευασμένες από Σιβηρική Λάρικα. Λόγω της αντοχής του στη σήψη, αυτός ο τύπος ξύλου προορίζεται εδώ και αιώνες για εξωτερική χρήση.

Θερμομόνωση

Το σύστημα τοποθέτησης επιτρέπει την τοποθέτηση θερμών με διαφορετικό πάχος σύμφωνα με τις κλιματικές συνθήκες.

Όγκος και κομψότητα

Οι ξύλινες προσόψεις με κρυφό σύστημα σύνδεσης αποπνέουν ζεστασιά και απλό γεωμετρικό σχήμα προσδίδοντας ταυτόχρονα στο αντικείμενο όγκο και κομψή εμφάνιση.

Κάλυψη, διακοσμητικά πάνελ και διαχωριστικά τοιχώματα

Τα ξύλινα προφίλ της Savadeck μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές εναλλακτικές εργασιών. Το σύστημα σύνδεσης χωρίς ορατά εξαρτήματα και βίδες, επιτρέπει το μοτίβο κωνοφόρων και η φυσική εμφάνιση της δομής του δέντρου να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ξύλινη επένδυση στο εσωτερικό

Οι ξύλινες επενδύσεις της Savadeck προορίζονται για εσωτερική χρήση. Λόγω της γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης τους, αποτελούν εξαιρετική λύση για όλες τις απαιτήσεις σε εσωτερικούς χώρους.

Τόνωση και προστασία

Η ξύλινη σειρά (wood line) της Savadeck για τόνωση και προστασία συνιστά υβριδικά έλαια καθώς και επικαλύψεις λεκέδων.

Παραγωγή ανά έργο

Λόγω εμπειρίας και πρακτικών συμβουλών, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στην προετοιμασία και στο σχεδιασμό του έργου της ξύλινης πρόσοψης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@savadeck.gr

Οι αυτοεξαεριζόμενες προσόψεις της SavaDECK με κρυφό σύστημα σύνδεσης.

Ξύλινες προσόψεις

Δείτε την πλήρη προσφορά των ξύλινων προσόψεων.