Φυσική εμφάνιση

Σύνθετα πατώματα (WPC) της SavaDECK  έχουν έντονη επιφάνεια και πιστή δομή ξύλου.

Υψηλή αντίσταση στην φθορά

Τα πατώματα της Savadeck είναι κατασκευασμένα από σύνθετα υλικά των οποίων η ισχύς είναι αρκετές φορές υψηλότερη σε σύγκριση με τα φυσικά υλικά. Συνιστάται για πολυσύχναστες εγκαταστάσεις όπως είναι οι κήποι εγκαταστάσεων εστίασης, οι μαρίνες, τις αποβάθρες, τις πισίνες και τους κοινόχρηστους χώρους.

Ανθεκτικό στις εξωτερικές επιδράσεις

Τα σύνθετα δάπεδα εξωτερικών χώρων (WPC) της SavaDECK είναι κατασκευασμένα από σύνθετα υλικά που δεν απορροφούν υγρασία. Έχουν ιδιότητες σε εύρος θερμοκρασιών από -30C έως +85C. Είναι ανθεκτικά στις επιθέσεις της σήψης και των εντόμων.

Μόνιμο χρώμα

Η σειρά των σύνθετων δαπέδων (WPC) είναι κατασκευασμένη από σύνθετα υλικά που χαρακτηρίζονται από υψηλό ποσοστό προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες. Η αλλαγή στην ένταση του χρώματος είναι ανεπαίσθητη ακόμη και μετά από χρόνια έκθεσης στον ήλιο.

Χωρίς ολίσθηση

Το αντιολισθητικό σχέδιο επιτρέπει άνετο και ασφαλές περπάτημα σε συνθήκες όπου υπάρχει νερό στην επιφάνεια του προφίλ. Τα σύνθετα δάπεδα εξωτερικών χώρων (WPC) της SavaDECK είναι ιδανική επιλογή για πλατφόρμες μονοπάτια περιμετρικά της πισίνας.

Εύκολη εγκατάσταση

Με τις οδηγίες συναρμολόγησης το σύστημα των σύνθετων δαπέδων (WPC) της Savadeck εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα.

Χωρίς συντήρηση

Τα σύνθετα δάπεδα (WPC) της Savadeck σας εξοικονομεί χρήματα. Δεν απαιτεί επίστρωση, η ξύλινη πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επί χρόνια χωρίς καμία συντήρηση.

SavaDECK Classic

Προορίζεται κυρίως για ατομική και ιδιωτική χρήση.

SavaDECK Premium

Η σειρά της SavaDECK Premium με εκτεταμένη εγγύηση, προορίζεται για επιφάνειες υψηλής συχνότητας όπως οι κήποι εγκαταστάσεων εστίασης, οι δημόσιες πισίνες, τα πλοία, οι περίπατοι, τα πάρκα…

SavaDECK Natur

Η σειρά της SavaDECK Natur με ιδιαίτερα έντονη δομή και ξύλινα δαχτυλίδια, αναδεικνύει πιστά την εμφάνιση του πραγματικού ξύλου.

πατώματα από σύνθετα δάπεδα

Δείτε την πλήρη προσφορά των πατωμάτων από σύνθετα δάπεδα.